JJ i Lajović igraju u Njujorku

Izvor: Prva.rs, 27.Avg.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JJ i Lajović igraju u Njujorku

Oboje igraju druge mečeve po redu, ali bi Lajović prvi trebalo da izađe na teren, pošto njegovom duelu sa Jeržijem Janovicem prethodi meč ženskog singla.
Njih dvojica se sastaju na Terenu 5, na kojem u 17 časova program otvaraju Francuskinja Alize Korne i Danijela Hantuhova iz Slovačke. To znači da bi oni mogli da počnu svoj susret oko 18.30.
Jankovićeva se sastaje sa Bugarkom Cvetanom Pironkovom na Grenstendu, odmah posle duela Španca Felisijana Lopesa i Ivana Dodiga iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Hrvatske. Na tom terenu se takođe prvi meč igra od 17 časova i Jankovićeva i Pironkova bi mogle da se sastanu oko 19 časova.

Svoje mečeve drugog kola u sredu će, između ostalih, odigrati Ruskinja Marija Šarapova, domaća teniserka Venus Vilijams i Stanislas Vavrinka iz Švajcarske.

Program na Artur Eš stadionu otvaraju domaća teniserka Sloun Stivens i Johana Larson iz Švedske, ne pre 19 časova sastaju se u zanimljivom duelu Čeh Tomaš Berdih i Lejton Hjuit iz Australije. Poslednji meč dnevnog programa na najvećem teniskom stadionu na svetu odigraće Šarapova i Aleksandra Dulgeru.

U večernjem programu, prvi meč, od 1 čas posle pomoći, igraju starija od sestara Vilijams i Timea Bašinski iz Švajcarske, a potom na teren izlaze Vavrinka i Brazilac Tomaš Beluči.

Na Luis Armstrong stadionu u 17 časova sastaju se Poljakinja Agnješka Radvanjska i Šuai Peng iz Kine, pre Hrvata Marina Čilića i kiparskog tenisera Markosa Bagdatisa. Drugi nosilac Simona Halep igra treći meč na tom terenu sa Janom Čepelovom iz Slovačke, a poslednji duel odigraće Bugarin Grigor Dimitov i Rajan Harison iz Sjedinjenih Država.
 
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.