Iznenadni koncert grupe U2 u njujorškom metrou (video)

Izvor: Svet, 06.Maj.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenadni koncert grupe U2 u njujorškom metrou (video)

Irski rok bend U2 održao je u ponedeljak iznenadni mini koncert na jednoj stanici njujorškog metroa, prenosi danas američki magazin Varajeti.
Grupa je na oduševljenje putnika, između ostalog izvela pesmu “Angel of Harlem” sa albuma “Rattle and Hum” (1990) na stanici metroa “Grand central“.
Frontmen benda, 54-godišnji Bono Voks još se oporavlja od operacije ruke i ramena posle pada sa bicikla u Central parku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Njujorku.
Bono je rekao da još ne može da svira gitaru.
U2, osnovan krajem 1970-ih godina, do sada je prodao više od 120 miliona studijskih albuma i više od 50 miliona kompilacija i snimakaživih nastupa. Grupa je osvojila 22 muziccke nagrade Gremi, najviše posle američkog muzičara Stivija Vondera.


A video posted by U2 italian fans (@u2italianfans) on May 5, 2015 at 12:28am PDT


Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Iznenadni koncert grupe U2 u njujorškom metrou (video)

Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2015

Grupa je na oduševljenje putnika, između ostalog izvela pesmu “Angel of Harlem” sa albuma “Rattle and Hum” (1990) na stanici metroa “Grand central“...Frontmen benda, 54-godišnji Bono Voks još se oporavlja od operacije ruke i ramena posle pada sa bicikla u Central parku u Njujorku...Bono...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.