Izvor: Deutsche Welle, 29.Maj.2015, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imena dobitnika knjige „Priče iz rasejanja“

Ponekog je život odveo u Njujork, ponekog u Sarajevo, a ponekog u Keln. Poklanjamo Vam zbirku pod nazivom „Priče iz rasejanja“ koju su zajednički objavili DW i Samizdat B92.

Naši autori nisu više tu gde su im uspomene, u Srbiji, ali se zato njihovi zapisi vraćaju iz rasejanja u matičnu sredinu. Kao poklon izdaleka.

Imena dobitnika knjige „Priče iz rasejanja“ u 9. krugu su:

Ivan Radenković, Žabari

Tamara Domazet, Vladičin >> Pročitaj celu vest na sajtu Deutsche Welle << Han

Slađana Milanović, Novi Beograd

Čestitamo!

Knjige će biti poslate poštom.

I sledeće nedelje podelićemo tri knjige. Ako želite, pišite nam na adresu serbian@dw.de i obavezno navedite vaše ime i prezime i adresu. Imena dobitnika objavićemo u našem TV-magazinu „Evropa u fokusu“ koji se emituje subotom i sredom na TV Prva, a možete ga pogledati i na našim internet-stranama.

Sve priče premijerno su objavljene i OVDE, u rubrici „Priče iz rasejanja“.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Poklanjamo

Nastavak na Deutsche Welle...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.