Izvor: HotSport.rs, 14.Feb.2016, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNERVIRANI MELO: Ne idem nigde iz Njujorka

Vest da bi Karmelo Entoni mogao da promeni klub u velikom trejdu odnosno da iz Njujork Niksa pređe u Klivlend Kavalirse kako bi osvojio šampionski prsten prilično je iznervirala najboljeg igrača tima iz “Velike jabuke”.

– Uvek postoje te us**** priče dok dok traje rok za “trejdove”. Ne pridajem previše pažnje na te glasine. Ne idem nigde iz Njujorka, izjavio je Entoni.
Popularni Melo izabran >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je kao treći pik na čuvenom draftu 2003. godine kada je LeBron Džejms bio prvi, a Darko Miličić drugi izbor klubova. Entonija je tada “pokupio” Denver, a u februaru 2011. godine je u trejdu stigao među Nikse.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.