Izvor: Blic, 25.Maj.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBADANJE U NJUJORKU Četiri tinejdžera ranjena u tuči

Tuča posle časova između dva njujorška srednjoškolca eskalirala je u izbadanje u kom su povređena četiri tinejdžera, javlja "Asošijeted pres".

Midtown stabbing outside school sends several teens to hospital, officials say https://t.co/9FNkxrLp0g #newyork #nyc pic.twitter.com/aRlMIITb77

- Policija traga za osumnjičenim šesnaestogodišnjakom koji je nosio crveni šešir - rekao je glavni detektiv Robert Bojs, dodajući da je tuča izbila između momaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su suspendovani iz škole tokom prošle nedelje, pa su se juče prvi put sreli nakon povratka na nastavu.

Zvaničnici su potvrdili da su tri osobe uskočile dok je šesnaestogodišnjak tukao petnaestogodišnjaka i da su svi izbodeni, s tim što je petnaestogodišnjak zadobio najteže povrede sa ranama na leđima, pa je morao i na hitnu operaciju.

Druga žrtva (16) ubodena je u stomak, dečak (17) je isečen preko uveta, a jednom osamnaestogodišnjaku je povređena ruka, ali niko nema povrede opasne po život.

- Jedan momak je udarao drugog, a taj mu nije zaista ni odgovarao na udarce. Prvi ga je bacio na zemlju i konstantno udarao. Vrištali su i ljudi su trčali, bilo je veoma brzo i previše stvari se dogašalo, nenormalna situacija - rekla je Šeri Hods koja se zadesila na licu mesta dok je šetala svog mešanca, prenosi "AP".

Ona je dodala da neretko viđa tuče između tinejdžera te škole, dodajući da je to postalo nešto "što jednostavno rade".

Glavni detektiv Bojs je naveo da nije jasno šta je izazvalo sukob koji je doveo do suspenzije dečaka, da se ne čini da je na neki inačin povezano sa bandama, ali da je u toku istraga.

U blizini mesta na kom je došlo do incidenta u jednom rancu je pronađen nož.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.