Hotel za one koji planiraju da se razvedu

Izvor: Mondo, 18.Sep.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel za one koji planiraju da se razvedu

Da li ste pred razvodom? Uplatite vama i budućem bivšem bračnom saputniku, vikend paket u hotelu za razvedene. Da se malo opustite, pre nego što potpišete rešenje o razvodu braka.

Foto: Guliver/Getty/Thinstock

"The Gideon Putnam Resort" se nalazi u Njujorku i, između ostalog, ima vikend paket za razvedene, tačnije za parove koji će u tom statusu tek biti.

Cena paketa iznosi 500 dolara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a parovima koji će se uskoro razvesti ovaj hotel nudi i mogućnost da budu deo rijalitija koji će uskoro početi da se emituje na televiziji.

Ako se pitate zašto bi oni pred razvodom bilo gde otišli zajedno, evo odgovora - ovaj hotel im nudi mogućnost da u udobnom i mirnom ambijentu, još jednom razmisle o svemu, ili se samo opuste nakon svađa i stresa koji prehode gotovo svim razvodima.



Hotel se nalazi u lepom prirodnom okruženju, tako da su gostima na raspolaganju zeleni vrtovi i parkovi, spa tretmani, bazeni, ali i profesionalno osoblje obučeno da pomogne onima pred razvodom da lakše prebrode teško emotivno stanje.

Kakva je poseta i da li se, možda, neko od parova predmislio nakon boravka u hotelu za razvedene, nije saopšteno.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.