Frankie Cosmos objavila novi video

Izvor: BalkanRock.com, 14.Avg.2016, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frankie Cosmos objavila novi video

Američka kantautorka Frenkie Cosmos objavila je novi spot za pesmu “Sinister” koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu “Next Thing”.

Video je režirala njena prijateljica Eliza Doyle, a u spotu se pojavljuje i bodibilder Don Martone, sa kojim je Eliza sarađavila na filmu True Barbarian, koji u ovom klipu predstavlja alter-ego kantautorke iz Njujorka.

Album “Next Thing” objavljen je početkom ove godine za Bayonet Records >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << , a u pitanju je njeno drugo studijsko izdanje u dosadašnjoj karijeri.

Frankie Cosmos se trenutno nalazi na severnoameričkoj turneji, a u avgustu i septembru će svirati u Evropi, a 17. septembra gostovaće u Zagrebu, u klubu Močvara.

Save
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.