FOTO: Brate, imaš puno para, a izgledaš ko vampir?!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Brate, imaš puno para, a izgledaš ko vampir?!

Kanje Vest i Kim Kardašijan bili su među zvanicama glamuroznog Met bala koji je sinoć održan u Njujorku, a reper je svojim stajlingom izazvao gomilu komentara.

Kao što vidite na slikama, reper Kanje Vest promenio je za ovu priliku boju očiju. I to ne bi bila vest da mu ovako grozno ne stoji.

Zasenio je jadnu Kim koja se "guzila" pred kamerama, ali uzaludno. Svi su slikali njenog dragog kome izgleda ni sve pare ovog sveta ne mogu da pomognu da izgleda lepo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FOTO: Ovako izgleda kad Niki Minaž izađe sa svojim "drugaricama"

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2016

Pevačica Niki Minaž bila je jedna od mnogobrojnih slavnih zvanica glamuroznog Met bala koji je sinoć održan u Njujorku. Kao što ćete sigurno primetiti ona je na bal pozvala i svoje dve "drugarice" koje su itekako bile u prvom planu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.