Država deli 6 stanova i 14 automobila: Evo šta morate da uradite da biste dobili nagradu!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država deli 6 stanova i 14 automobila: Evo šta morate da uradite da biste dobili nagradu!

Fond za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" znatno je uvećan te će se tako građani učestvujući boriti za neki od čak šest stanova ili 14 automobila "fijat 500L", umesto dosadašnjih četiri.

- U dva ciklusa koja će biti organizovana ove godine, sa po četiri izvlačenja, a prvo će biti 12. marta, podelićemo šest stanova, 14 automobila "fijat 500 L", tri putovanja za Njujork za dve osobe, kao i pet putovanja za Pariz >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za dve osobe, uz karte za teniski turnir Rolan Garos - kaže izvor "Blica" iz Vlade Srbije.

Od manje vrednih nagrada izdvaja se i putovanje na Staru planinu, Zlatibor, veš-mašine, mašine za sudove, frižideri, televizori, mobilni telefoni, laptopovi, tableti, mikrotalsne peći...

Fond nagrada je u odnosu na oktobar 2016. značajno uvećan.

Foto: Profimedia, Marko Todorović

- Prvi ciklus, odnosno izvlačenje nagrada, počeće polovinom marta, najverovatnije u nedelju, 12. marta. Biće održana četiri izvlačenja, poslednje, po sadašnjem planu, 2. aprila. Sledeći, drugi ciklus, sa takođe četiri izvlačenja, planiran je za jesen. Najveći deo novca za ovaj fond nagrada je obezbeđen. Ostalo je da se utvrdi da li je ovo konačan spisak ili će biti još proširen - kaže sagovornik "Blica".

Ideja nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" je da podstakne borbu protiv sive ekonomije i podigne svest građana o značaj o uzimanju fiskalnih računa.

- Taj račun je dokaz da trgovci i preduzetnici koji pružajuodređene usluge plaćaju državi poreze i rade legalno.

Podsećamo, građani mogu već od 1. januara da prikupljaju fiskalne račune, a da ih šalju od 1. februara do 1. aprila u besplatnim kovertama koje će naći u svakoj pošti u Srbiji. To su tipske koverte na kojima je odštampana adresa na koju se šalju računi, tako da građani smao treba da na njih upišu svoje podatke.

Onima koji su već slali koverte, računi neće biti uvaženi jer ih nisu poslali na tipskim kovertama. U koverti se šalje po 10 računa ili slipova na kojima je minimalan iznos 100 dinara, bez obzira na to da li su računi iz jedne radnje.

Organizatori nagraden igre su Vlada Srbije, Poreska uprava, NALED i Državna lutrija Srbije.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Tenis

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Račun donosi šest stanova i 14 automobila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2017

Spisak nagrada za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" koju organizuje država znatno je uvećan, tvrdi današnji "Blic"...List navodi da će među nagradama nagradne igre koju organizuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, kao deo borbe protiv sive ekonomije, biti šest stanova, kao i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.