Dr. Dejan Verčič dobitnik nagrade Pathfinder za 2016. godinu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 25.Avg.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr. Dejan Verčič dobitnik nagrade Pathfinder za 2016. godinu

Dr. Dejan Verčič, profesor i rukovodilac Centra za marketing i odnose s javnošću na Fakultetu u Ljubljani, dobitnik je nagrade Pathfinder za 2016. godinu

Reč je o najvećoj akademskoj nagradi Instituta za odnose s javnošću (IPR), a ona će mu biti uručena na godišnjoj večeri u hotelu Ruzvelt u Njujorku 30. novembra 2016. Ovo izuzetno priznanje biće mu dato zbog prepoznavanja njegovih naučnih istraživanja koja daju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << značajan doprinos u teoriji i praksi odnosa s javnošću.

Dejan Verčič bio je prvi sekretar društva za odnose s javnošću Slovenije te predsednik EUPRERA-e. (European Public Relations Education and Research Association). Takođe, počasni je član Hrvatskog udruženja za odnose s javnošću. Od 1994. godine, organizator je BledComa – godišnjeg međunarodnog naučnog skupa u Sloveniji te je jedan od osnivača istraživačkog tima Evropskog komunikacionog monitora.

Dejan Verčič koautor je nekoliko važnih dela u odnosima s javnošću, komunikacionog menadžmenta i strateškog komuniciranja. Napisao je i uredio 14 knjiga i više od 300 članaka, poglavlja u knjigama, monografija, osvrta i radova.

Izvor: HUOJ

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.