Dizni planira više filmova o mladom Hanu Solu

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2016, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizni planira više filmova o mladom Hanu Solu

Studio "Dizni" planira da snimi nekoliko filmova o mladom Hanu Solu, sa Aldenom Erenrajhom u glavnoj ulozi.

 Erenrajh (26), poznat po ulogama u filmovima "Ave, Cezare" braće Koen i "Nesrećna Džasmin" Vudija Alena, izabran je na kastingu, a film o poreklu popularnog junaka franšize "Ratovi zvezda" bi trebalo da počne da se snima u januaru i da u maju 2018. bude u bioskopima.

List "New York Daily News" tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Erenrajh sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << studijom "Dizni" već potpisao ugovor za tri filma.

Reditelj Kristofer Miler izjavio je ranije ovog meseca da je tokom šest meseci kroz audicije za ulogu Hana Sola prošlo 3.000 glumaca i da su jedino Erenrajha videli u toj ulozi. On je pobedio glumce kao što su Dejv Franko, Logan Lerman, Džek Rejnor, Ansel Elgort, Skot Istvud, Emori Koen i Blejk Džener.

Autor: 021
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.