Diplomate duguju Njujorku više od 16 miliona za parkiranje

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2014, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diplomate duguju Njujorku više od 16 miliona za parkiranje

Strane diplomate duguju gradu Njujorku više od 16 milona dolara zbog neplaćenog parkinga za diplomatska vozila.

Njujorško odeljenje za finansije navodi da je Egipat na vrhu liste sa skoro dva miliona dolara duga za parkiranje.

List Vol strit džurnal navodi da više od 500.000 dolara duguju Nigerija, Indonezija, Brazil, Maroko i Pakistan.

Većina tog duga potiče od kartica za parkiranje izdatih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pre 2002. godine, a od tada je značajno smanjeno neplaćanje pošto su gradske vlasti pokrenule kampanju za suzbijanje neplaćanja za parkring.

Portparol egipatske misije rekao je da ne zna detalje o tom pitanju, dok su zvaničnici Indoenzije, Maroka i Pakistana odbili da komentarišu slučaj, a u brazilskoj misiji je rečeno da će zatražiti više informacija.

Nigerijska misija nije odgovorila na poziv.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Diplomate duguju 16 mil za parking

Izvor: B92, 24.Sep.2014

Strane diplomate duguju gradu Njujorku više od 16 milona dolara zbog neplaćenog parkinga za diplomatska vozila...Njujorško odeljenje za finansije navodi da je Egipat na vrhu liste sa skoro dva miliona dolara duga za parkiranje...List Volstrit džurnal (Wall Street Journal) navodi da više od 500.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.