Depeche Mode objavili novi album

Izvor: BalkanRock.com, 22.Mar.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Depeche Mode objavili novi album

Album “Spirit“, 14. studijsko izdanje legendarnog synth-pop benda Depecehe Mode, ugledao je svetlost dana.

“Spirit” je dostupan u dve verzije. Klasično izdanje albuma sadrži 12 pesama, dok postoji i deluks izdanje koje sadrži 17 numera. Takođe, ovo izdanje je dostupno za preslušavanje na iTunes i Spotify servisima. Materijal za ovaj album snimljen je u California’s Sound Design u Santa Barbari, kao i u njujorškom studiju Jungle City Studios. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Album su udruženim snagama objavile kompanije Columbia i Mute. Produkciju albuma potpisuje James Ford.

U okviru velike svetske turneje kojom će promovisati album, bend će između ostalog 14. maja održati koncert u Ljubljani, a 22. maja će posetiti Budimpeštu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.