Demonstranti blokirali ulaz u Trampovu kulu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti blokirali ulaz u Trampovu kulu

Njujorška policija uhapsila je danas osam aktivista za zaštitu prava imigranata u SAD pošto su nakratko blokirali ulaz u Trampovu kulu.

U policijskom saopštenju se navodi da su se demonstranti vezali jedan za drugoga ispred ulaza u zgradu.

Demonstranti su nosili majice na kojima je bio ispisan naziv organizacije za zaštitu ljudskih prava Koseka koja se zalaže za zaštitu migranata.

Predsednički kandidat Republikanske partije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Donald Tramp živi u Trampovoj kuli i odatle vodi svoju predsedničku kampanju.

Tramp će se sutra u Meksiku sastati sa predsednikom te zemlje Enrikeom Penjom Nijetom.

Republikanac je tokom kampanje uzburkao javnost nazivajući imigrante iz Meksika koji žive u SAD "silovateljima" i "kriminalcima".

On se takođe založio za masovnu deportaciju migranata, ako bude pobedio na predsedničkim izborima 8. novembra.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Demonstranti blokirali ulaz u Trampovu kulu

Izvor: Blic, 31.Avg.2016

Njujorška policija uhapsila je danas osam aktivista za zaštitu prava imigranata u SAD pošto su nakratko blokirali ulaz u Trampovu kulu...Immigration activists chain themselves to the doors of Trump Tower https://t.co/c8YiA15AAo pic.twitter.com/szSO1SLNni..U policijskom saopštenju se navodi da su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.