DRAMA U NJUJORKU: Ubio dva policajca, pa pucao sebi u slepoočnicu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NJUJORKU: Ubio dva policajca, pa pucao sebi u slepoočnicu! (FOTO) (VIDEO)

Jedan njujorški policajac je ubijen, dok je drugi u kritičnom stanju, pošto je napadač na njih otvorio vatru dok su sedeli u patrolnim kolima u Bruklinu.

Posle napada, policajci su prevezeni u bolnicu Vudhul, gde je, prema policijskim izvorima, jedan od njih proglašen mrtvim. Bar jedan policajac pogođen je u glavu, preneo je AP.

Kako su saopštile vlasti, osumnjičeni za napad je pobegao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << obližnju stanicu metroa, gde se ubio pucnjem u slepoočnicu.

Foto: Tanjug/AP

List “Njujork post” objavio je ranije da su u napadu poginula dva pripadnika njujorške policije. Izvor lista rekao je da je napad izvršen u “stilu egzekucije”.

Napadač se skrivao u jednoj kući, zatim je izašao ispred partolnih kola i otvorio vatru, piše “Njujork dejli njuz”, dodajući da je ovu priču potvrdilo nekoliko svedoka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.