Bredli Kuper i Irina Šajk pokušali da prevare fotografe

Izvor: Svet, 03.Sep.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli Kuper i Irina Šajk pokušali da prevare fotografe

Od kako su u maju započeli svoju romansu, Bredli Kuper i Irina Šajk se praktično ne razdvajaju.
Nakon što su se ovog leta nauživali po Evropi, a zatim na kratko otišli u Los Anđeles, Irina i Bredli su jutros pokušali da tajno doputuju u Njujork. Par je oborio glave nadajući se da ih objektivi fotografa i putnika neće uhvatiti.

Ruski supermodel pokušala je da zavara masu sa prevelikim naočarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koje su joj prekrile pola lica, dok popularni glumac pokušao da se kamuflira sa kačketom.

Na prvi pogled, prolaznici možda i ne bi primetili da se radi od paru koji pripada svetskom džet setu, već da su u pitanju neko dvoje običnih smrtnika, pošto su bili krajnje jednostavno obučeni, piše Dejli Mejl.
Jedino nam nije jasno od koga se i zašto kriju, kada je celom svetu jasno da su u vezi i da su postali nerazdvojni.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.