Beskućnik šarmer: Svake noći smuva drugu kako ne bi spavao na ulici

Izvor: Svet, 17.Sep.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beskućnik šarmer: Svake noći smuva drugu kako ne bi spavao na ulici

Ako ste mislili da beskućnik nije u stanju da uspešno zavodi devojke, prevarili ste se. Džoi ( 26) bez krova nad glavom na Menhetnu je dokaz da je to moguće.
Beskućnik iz Bostona povremeno spava na hladnom trotoaru, ali to mu nije prepreka da smuva devojku koju poželi.
Tokom dana pokušava da se dočepa dezedoransa u prodavnici ili besplatnih uzoraka gela za kosu, a ono malo što novca zaradi potroši na izgled.
Tada kreće u akciju. Njegova arogancija i stav jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << žene dovode do ludila, pa ga svaka obavezno pozove u svoj stan.

Njujork je sjajan, ima osam miliona ljudi i možeš da je**** drugu devojku svaki put, kad god poželiš. Svakoj govorim da je volim i da želim da je oženim – čisto u rekreativne svrhe. Prošle noći sam kao neki bogataš pio i jeo jastoga”, rekao je Džoi.
On je priznao da voli alkohol i ga je majka izbacila iz kuće jer je kod njega pronašla drogu.
“Možda i spavam na trotoaru dve ili tri noći nedeljno, ali sutradan mogu da radim šta god mi padne na pamet. U sedam ujutru me probudi neka devojka i kaže da sam se onesvestio na trotoaru i da moram da idem kući. Ali, budim se sa novcem u džepu. Moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik”, rekao je za Elite Daily.

Zatim je poručio mladima da se nikako ne ugledaju na njega.
“Nikad nemojte da postanete poput mene. Nikad. Ovaj apstraktni život nije za svakoga. Prilično sam siguran da sam ja, kad pogledate beskućnike u Njujorku, jedini kome ovo uspeva.”
Izvor: Blic
Foto: Elite daily

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.