BILA JE ZVEZDA CIRKUSA: Njoj ovakav “teret” na leđima ne pada teško (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Maj.2016, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE ZVEZDA CIRKUSA: Njoj ovakav “teret” na leđima ne pada teško (VIDEO)

Ova majka vežba sa svojom decom na leđima - s lakoćom. Gasja Ahmetova-Aterton iz Njujorka nekada je radila u cirkusu i bila zvezda. Danas njene akrobacije s malom decom ostavljaju bez daha. Često joj se na leđima nađe njih dvoje...

Mala deca ne smetaju ovoj majci da svaki dan vežba. Čak je i njih uključila u to pa često sede na njenim leđima i "lete vazduhom", čak njih dvoje odjednom.

Gasja je bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zvezda cirkusa "Cirque du Soleil", a njene akrobacije s decom koje ostavljaju bez daha na Instagramu prati skoro 100.000 ljudi. Njen suprug je britanski gimnastičar Endrju Aterton, pa često zajedno vežbaju.

Ponekad joj se pridruži i suprug, pa cela porodica izvodi akrobacije:





(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.