Aukcija pop memorabilije iduće sedmice u Njujorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aukcija pop memorabilije iduće sedmice u Njujorku

Rukavica Majkla Džeksona i gitara Džordža Harisona biće "zvezde" aukcije koja će iduće sedmice biti organizovana u Njujorku.

Aukcijska kuća Džulijans 15. i 16. maja organizuje prodaju predmeta koji su pripadali muzičkim zvezdama i na aukciji će se naći i majica sa američkom zastavom koju je nosila Madona kao i crna kruna koju je Bijonse nosila u spotu "Haunted".

"Ovo će biti eklektična aukcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa predmetima koji su pripadali Britni Spirs, Majklu Džeksonu, Madoni... Očekujemo da bi ceka auckije mogla da donese između dva i četiri miliona dolara", rekao je Rojtersu predsednik aukcijske kuće Daren Džulijan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rukavica Majkla Džeksona i gitara Džordža Harisona na aukciji

Izvor: Prva.rs, 07.Maj.2015, 11:13

Aukcijska kuća Džulijans 15. i 16. maja organizuje prodaju predmeta koji su pripadali muzičkim zvezdama i na aukciji će se naći i majica sa američkom zastavom koju je nosila Madona kao i crna kruna koju je Bijonse nosila u spotu "Haunted".. . "Ovo će biti eklektična aukcija sa predmetima koji...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.