A ŠTEDNJA? Maja Gojković biznis klasom do Kube! Za karte dala skoro 6.000 evra!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A ŠTEDNJA? Maja Gojković biznis klasom do Kube! Za karte dala skoro 6.000 evra!

Predsednica parlamenta o trošku građana obilazi daleke destinacije, a vodi i svog savetnika Uroša Balova

Predsednica srpskog parlamenta Maja Gojković obožava daleke destinacije, a ovoga puta uspela je da obiđe Njujork i potom ode na Kubu.

Mediji navode da Gojkovićevu na ovim putešestvijama ponovo prati njen savetnik Uroš Balov, kao i jedan pripadnik obezbeđenja. Njih troje izabrali su let >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << biznis klasom do Istanbula, gde ih je čekao avion za Njujork.

Karte za tri osobe koštaju oko 6.000 evra, dok bi cena za ekonomsku klasu bila duplo jeftinija, pa se njena odluka ne uklapa sa namerama Vlade o štednji na svim nivoima. Maja Gojković ima opravdanja za posetu Njujorku, jer je tamo u sedištu UN učestvovala na konferenciji predsednika parlamenata, međutim, zasad nije poznat zvaničan razlog odlaska na Kubu.

Pretposavlja se da je u pitanju bilateralna poseta bez pravog povoda, ali nema zvanične potvrde. Gojkovićeva je tako o trošku građana posetila čak 14 zemalja za otprilike pola godine.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BAŠKARE SE U BIZNIS KLASI Maja Gojković odvela miljenika na put oko sveta

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 21:45

Predsednica parlamenta Maja Gojković trenutno je na Kubi u društvu svog savetnika Uroša Balova, koji je često prati na putovanjima. I ovoga puta putovalo se široko - biznis klasom, saznaje „Blic“...Kako sada stoje stvari, Gojkovićeva je na dobrom putu da za svog mandata nijednoj državi, posebno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.