A Place To Bury Strangers donose buku celom regionu

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jul.2015, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A Place To Bury Strangers donose buku celom regionu

Majstori buke i shoegazea iz Njujorka A Place To Bury Strangers u sklopu turneje na kojoj promovišu svoj novi album “Transfixiation” posetiće i naše krajeve.

U pitanju je njihovo četvrto po redu studijsko izdanje koje su kritičari okarakterisali kao “novi džinovski korak napred u evoluciji benda”.

A Place To Bury Strangers postoje od 2002. godine i pored mnogobrojnih samostalnih turneja udruživali su snage i sa bendovima poput Nine Inch >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Nails i Black Rebel Motorcycle Club. Bend je poznat po veoma živopisnim lajv nastupima gde gitare lete na sve strane a neretko završavaju i u komadima.

Datumi koncerta u regionu su sledeći:

2.11. Zagreb, Močvara

3.11. Sarajevo, AG Club

4.11. Beograd, Drugstore

5.11. Skoplje, MKC

Bend je uporedo sa najavljivanjem turneje objavio i novi spot za numeru “Love high” koji možete pogledati u nastavku:
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.