2016 Cadillac CT6 predstavljen zvanično na sajmu u Njujorku

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2016 Cadillac CT6 predstavljen zvanično na sajmu u Njujorku

Cadillac je zvaničnim putem predstavio 2016 CT6 model na sajmu automobila u Njujorku. Ovaj mode je opisan kao potpuno novi pristup premium luksuzu, pri čemu je CT6 novi glavni model u sedan opsegu kompanije koji karakteriše istaknuta rešetka motora na koju se nastavljaju Indirect Fire LED svetla.

Model poseduje istaknutu liniju, nežno spuštajuću liniju krova kao i prtljažnik koji se otvara bez da morate da koristite ruke. U smislu dimenzija vozilo je 5184mm dugi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 1879mm široko i 1472mm visoko dok je međuosovinsko rastojanje 3106mm. Poređenja radi novi glavni model kompanije Cadillac je približnih dimenzija kao BMW Serija 7 sa kratkim međuosovinskim rastojanjem.

Enterijer ovog modela je značajno unapređen i karakterišu ga visokokvalitetni materijali, moderan dizan i CUE informaciono zabavni sistem sa 10.2 inčnim ekranom visoke rezolucije. Ostali značajni detalji ovog modela su asortiman luksuzne kože kao i ukrasa od egzotičnog drveta i ugljeničnih vlakana.

Cadillac nije želeo da iznese detaljne specifikacije ovog modela ali je potvrdo da vozilo poseduje bežični punjač za smart telefon, kontroler touchpada postavljen na centralnu konzolu i OnStar 4G LTE sa WiFi hotsport-om.

Ako to nije dovoljno impresivno, model može da bude ponuđen sa asortimanom vrhunskih opcija uključujući paket koji karakterišu pojedinačna zadnja sedišta i mnoštvom podešavanja kao što su zagrevanje, hlađenje i funkcije masaže.

Paket takođe uključuje i centralni oslonac za ruku sa HDMI i USB ulazima kao i media kontrolama. Ova model će biti ponuđen sa turbopunjenim 2.0L četvorocilindarskim motorom koji približno razvija 265ks snage zatim atmosferskim 3.6L V6 motorom koji približno razvija 335ks snage i twin turbo 3.0L V6 motorom koji razvija 400ks snage i 543Nm obrtnog momenta.

Motori su povezani sa osmostepenom automatskom transmisijom koja može da se poveže sa sistemom pogona na sva četiri točka po zahtevu.

foto © Cadillac

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.