Prior Design kreirao Nissan GT-R sa 729ks snage i opremom za proširenje karoserije

Izvor: Moto.rs, 24.Maj.2015, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prior Design kreirao Nissan GT-R sa 729ks snage i opremom za proširenje karoserije

Nissan GT-R model je dobio značajno unapređenje od strane kompanije Prior Design čiji tjuneri su instalirali opremu za proširenje karoserije za ovaj model. Nissan GT-R se nalazi na samom kraju svog proizvodnog ciklusa pri čemu je u toku rad na razvoju novog modela ali to nije sprečilo Prior Design da kreira opremu za ovaj model.

Prior Deisgn su kreirali osveženje za moćni GT-R (R35) model instaliranjem PD750WB) >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << konverzije za proširenje karoserije. Vozilo je napred dobilo novi branik sa većim usisnicima za vazduh kao i novim spojlerom, dok bočni profili prikazuju specijalne detalje.

Tjuneri su takođe instalirali i novi set aluminijumskih točkova za ovaj model. Zadnja strana vozila je sada dobila trodelni difuzor sa vertikalnim percima i dok uz dodatne troškove tjuneri nude osmodelni paket za proširenje točkova i blatobrana izrađen od ugljeničnih vlakana.

Da bi se unapređeni izgled upotpunio, vozilo je dobilo i povećanje snage sa 600 na 720ks, dok je vrednost obrtnog momenta povećana sa 651Nm na celih 820Nm.

foto © Nissan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.