Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan i Mitsubishi ostaju konkurencija

Prošlog oktobra, Renault-Nissan je otkupio 34 odsto (kontrolni paket) Mitsubishi Motorsa, s tim što je Karlos Gon postao predsjednik odbora.

Nije došlo ni do kakvih drastičnih promjena do sada a Mitsubishijevi čelnici kažu da njihov brend zadržava poznati identitet.

"Mi smo konkurencija i ostaćemo konkurencija", rekao je Don Sveringer >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << iz Mitsubishija.

Naravno, Nissan i Mitsubishi će razmjeniti svoju ekspertizu, posebno što se tiče "plug-in" hibrida i električnih vozila, a posebne beneficije će izvući iz podjele komponenti. Ipak, Sveringen je naglasio da Nissan ne želi samo da mjenja bedževe na modelima.

O čemu se zapravo radi, moraćemo malo da sačekamo da bismo saznali, jer je Mitsubishi imao pokrenute biznis planove mnogo prije pripajanja alijansi, posebno što se tiče ekspanzije u segmentu krosovera, gdje je Nissan etabliran.

(Vrele gume)
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.