Nissan IDx i dalje u procesu razvoja navodi se u izveštajima

Izvor: Moto.rs, 30.Jul.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan IDx i dalje u procesu razvoja navodi se u izveštajima

Potpredsednik Nissan North America za planiranje proizvoda Pierre Liong je nedavno rekao da proizvodna verzija Nissan IDx koncepta možda nije vredna izrade, ali je korporativni potpredsednik za planiranje proizvoda ipak preobličio ovu izjavu.

Keno Kato je rekao da je ovaj model u okviru priprema i razvoja, ali da su šanse da dobije zeleno svetlo još uvek samo 50%. Očigledno je da je na relaciji rukovodilaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << kompanije došlo do različitih interpretacija ove vesti. Uprkos potvrdi da je proizvodni model i dalje u procesu razmatranja, Kato navodi da najveći problem je u tome da kompanija odluči koju platformu će da koristi za ovaj model. Kato je rekao da model mora da bude dostupan jer je Toyota 86 suviše skupa da bi privukla mlade ljude da poseduju jedan takav model.

foto © Nissan
Pogledaj vesti o: Toyota

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.