Nissan GT-R sa 700 konja

Izvor: Autoportal.rs, 01.Okt.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nissan GT-R sa 700 konja

Ovaj Nissan predstavlja sjajnu kombinaciju, koja je napravljena uz pomoć jedne tjuning kompanije, visoke klase i agresivnosti koja se postiže zahvaljujući promena performansi ali i izgleda ovog crvenog lepotana.

Nissan GT-R, kome odlično stoji ova jarko crvena boja, dobio je paket poboljšanja performansi koji nosi oznaku "AMS Performance Alpha 7". To u prevodu znači da se sada pod haubom ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << automobila nalazi čak 700 razigranih konjića.

Ali valja krenuti od početka, odnosno od poda. Ovaj Nissan GT-R se "kotrlja" na posebno izrađenim "Strasse" R10 točkovima koji su finiširani mat crnom bojom. A izgled "otvaraju" narandžasti detalji, kao što su šrafovi točka i kočiona klešta.

Automobil je spušten bliže asfaltu, ili u ovom slučaju pesku, niskim "Swift Spec-R" vešanjem. Zadnja svetla su "ukradena" od GT-R modela za 2015. a tu je i "RevoZport Duck Bill" spojler koji se nastavlja na poklopac gepeka umesto inače standarnog spojlera koji tu zaista dolazi.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.