Viši sud odredio pritvor Igoru Novakoviću

Izvor: RadioCity.rs, 29.Jan.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viši sud odredio pritvor Igoru Novakoviću

Meru pritvora sud je izrekao zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog mogućeg uznemiravanja javnosti, potvrđeno je  portalu "Južne vesti" u sudu.
Pored Novakovića uhapšeni su i bivši šef njegovog kabineta Predrag Vlajković, osnivači DOO "CIM Grupe", vlasnik agencije "Account" i jedan radnik "Telekoma" pod sumnjom da su izvršili brojne finansijske malverzacije.
Oni se sumnjiče da su, u toku 2013., u vreme kada je Novaković bio direktor "Jugoistoka", kroz sklapanje direktnih >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ugovora bez tendera sa "CIM Grupom", a kasnije kroz račune dve fantomske firme registrovane od strane agencije "Account" navodno izvlačili novac i pribavljali protivpravno finansijsku korist. 
Novaković je inače juče, nakon saslušanja, prebačen u niški Klinički centar, na Kliniku za kardiologiju, pošto mu je pozlilo a o njegovom stanju nema nikakvih novih informacija, nakon što je sinoć saopšteno da je stabilno.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.