Velika posećenost 7. Tortijade u Nišu (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Feb.2017, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika posećenost 7. Tortijade u Nišu (FOTO)

U Nišu je danas održana 7. Međunarodna humanitarna izložba torti i slavskih kolača u organizaciji Unije zanatlija i preduzetnika regiona Južna Srbije.

Plava sala Doma Vojske u Nišu bila je mala da primi sve učesnike i posetioce Tortijade.

Slatkiši su predati onima kojima je to najpotrebnije, a to su upravo deca u ustanovi "Mara", Udruženju praplegičara, Domu za decu "Duško Radović", Centru za socijalni rad,  školi 14. oktobar i školi za decu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << posebnim potrebama "Bubanj".

Takmičari iz Makedonije, Kragujevca, Kruševca, Zaječara, Svrljiga, Niške banje, Niša pripremili su izzetno ukusne i na oko fantastične kreacije torti i slavskih kolača.

Neke od njih izazivale su oduševljenje posetilaca u Domu Vojske u Nišu.

- Manifestaciju je otvorio Srećko Dokić, predsednik Unije zanatlija i preduzetnika, koji se zahvalio učesnicima na velikom odazivu i istakao važnost i karakter ove humane manifestacije.

Pobednik takmičarskog dela manifestacije je poslastičarnica Flert iz Niša.

Pokrovitelj manifestacije je bila je Gradska Opština Crveni Krst.

Kompanija "Dijamant" iz Zrenjanina uručila je svim učesnicima prigodan poklon paket svojih proizvoda.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.