Uspešno završena treća akcija “Stop! Svi na sport“

Izvor: RadioCity.rs, 22.Okt.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešno završena treća akcija “Stop! Svi na sport“

Realizacija treće sezone projekta “Stop! Svi na sport“, koju organizuju Policijska uprava u Nišu i Sportski savez Niša uz podršku Grada i Uprave za omladinu i sport trajala je od 19. do 21. oktobra. Projekat “Stop! Svi na sport“ ima za cilj promociju zdravih stilova života, bezbednosne prevencije i kulture mladih, a namenjena je učenicima četvrtog razreda osnovnih škola Niša, Aleksinca, Doljevca, Svrljiga, Merošine, Gadžinog Hana i Ražnja.
„Akciju je uspešno prošlo >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << oko 200 takmičara i oko 1000 navijača. Bili su prisutni i školski policajci, a kroz ove sportske igre i pitanja iz opšte bezbednosti obrađivali smo veoma važne teme sa kojima se deca svakodnevno susreću u svom odrastanju i školovanju. To su vršnjačko i nasilje u sportu, narkomanija, saobraćaj“, rekla je oficirka niške policije Marija Ranđelović.
Pet najboljih ekipa iz svake grupe nadmetalo se u finalu u Hali „Čair“ za vredne nagrade, tablete i sportsku opremu.

Akcija "Stop!Svi na sport“ predstavlja takmičenje učenika na različitim poligonima. To je kombinacija sportskih igara i pitanja iz oblasti bezbednosne prevencije i kulture dece, koja su prilagođena bezbednosnim potrebama i interesovanjima učenika.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.