Upozorenje RHMZ: Za vikend obilnije padavine

Izvor: RadioCity.rs, 09.Okt.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje RHMZ: Za vikend obilnije padavine

U subotu će biti oblačno sa kišom, na jugu i sa pljuskovima i grmljavinom, a samo na severu zemlje pre podne biće suvo vreme.
Posle podne i tokom noći očekuju se obilnije padavine. Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području povremeno i jak, krajem dana na jugu Banata sa olujnim udarima. Najniža temperatura vazduha biće od 8 do 12, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni. 
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 17. oktobra, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u nedelju biti oblačno sa kišom i pljuskovima, vetrovito i hladno vreme. Očekuju se obilnije padavine, od 20 do 30 litara po kvadratnom metru, lokalno i oko 50 litara po kvadratnom metru. 
U ponedeljak pre podne očekuje se slabljenje intenziteta padavina, a posle podne prestanak i delimično razvedravanje. U utorak će biti promenljivo oblačno i suvo vreme, a krajem dana se očekuje novo naoblačenje. 
Zatim će do kraja perioda biti pretežno oblačno vreme mestimično sa kišom, a maksimalna temperatura vazduha biće ispod prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Danas oblačno s kišom

Izvor: Akter, 10.Okt.2015, 09:04

U Srbiji će danas biti oblačno s kišom, na jugu i s pljuskovima i grmljavinom, samo će na severu zemlje pre podne biti suvo, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije..Najniža temperatura biće od osam do 12, a najviša dnevna od 12 do 16 stepeni. Vetar će bit slab i umeren, istočni i jugoistočni,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.