Ulična akcija o volonterizmu

Izvor: RadioCity.rs, 01.Jul.2016, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulična akcija o volonterizmu

Volonteri i aktivisti su na uličnoj akciji, koja je za cilj imala da informiše građanstvo, promoviše volonterizam i značaj volonterizma kao bitan segment od javnog značaja za angažovanje volontera, delili informativni materijal i vodili razgovor sa građanima Niša o značaju volonterizma i volonterskog rada.
„Ideja projekta je uspostavljanje mehanizma od javnog interesa za reagovanje u vandrednim situacijama kroz volonterizam.
Ovim projektom se predviđa da se građani Grada >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << Niša podstaknu na društvenu odgovornost kroz volonterski rad“, kažu u Protekti.
Projekat je podržanog od strane Grada Niša u okviru konkursa za projekte od javnog interesa, koja sprovode udruženja za 2016. godinu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.