U toku je akcija „Mesec beba“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 29.Avg.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je akcija „Mesec beba“ (VIDEO)

U okviru akcije “Mesec beba“  Idea će i ove godine svim bebama koje su trenutno u niškom porodilištu pokloniti pakete sa pelenama i ostalim sredstvima za higijenu, dok će blizanci i trojke od Idee dobiti kolica.
Porodicama koje su dobile prinovu svaka pomoć je dobrodošla. Iz tog razloga Idea je rešila da obraduje mame koje ovih dana izlaze iz porodilišta paketima koji sadrže neke od stvari koje su bebama, u prvim danima njihovog života, najpotrebnije. Ovo je treći put >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << da Idea na ovaj način daruje mame i bebe a uskoro će biti organizovane slične akcije i za decu starijeg uzrasta.
Iz Idee najavljuju da nisu zaboravili ni đake prvake. Njih će 1. septembra, obradovati priborom za pisanje i setom svezaka.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.