U okolini Niša policija otkrila još jedan zasad marihuane

Izvor: RadioCity.rs, 22.Jul.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U okolini Niša policija otkrila još jedan zasad marihuane

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila trojicu muškaraca, starosti 26, 27 i 43 godine.
U prvoj akciji, na placu u okolini Niša, juče je otkriven zasad marihuane, za koji se sumnja da ga je uzgajao četrdesettrogodišnji muškarac iz Niša. Kod njega su pronađene i semenke ove biljke.

Policija je dan ranije, kod dvadesetšestogodišnjeg muškarca pronašla tri paketa >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << marihuane, težine oko 63 grama, za koju se sumnja da je namenjena daljoj uličnoj prodaji na teritoriji grada Niša.
Droga je zaplenjena i od dvadesetsedmogodišnjeg muškarca. Protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave koje će biti dostavljene Višem i Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, saopštava policija.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.