Izvor: RadioCity.rs, 01.Okt.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri premijere u Kupina bioskopu!

"SIN CITY"
U novom filmu, kroz niz isprepletanih priča oživljavaju novi i stari likovi poput Marva (Mickey Rourke), Hartigana (Bruce Willis), privatnog istražitelja Dvajta Makartija (Josh Brolin), egzotične plesačice Nensi Kalahan (Jessica Alba) koji se ponovo bore sa svojim demonima na ulicama prepunim nasilja u imaginarnom, teskobnom Gradu greha.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs <<
"IŠČEZLA"
Nik Din (Ben Aflek) na petu godišnjicu braka obaveštava policiju da je njegova prelepa supruga Ejmi (Rozamund Pajk) nestala. Pod pritiskom policije i rastućeg medijskog ludila, Nikova idilična slika braka počinje da se raspada u očima javnosti. Uskoro njegove laži, prevare i čudno ponašanje navode sve da postave isto mračno pitanje – da li ju je on ubio?
"ANABEL"
Nakon horor hita “The Conjuring” , snimljenog prema istinitoj priči porodice Peron koju su zle sile terorisale celu deceniju te zapisima najpoznatijih svetskih demonologa Eda i Lorej Varen koji su učestvovali u celoj njihovoj borbi za preživljavanje, ove jeseni u bioscope dolazi film “Anabel” koji će odgovoriti na pitanje šta je prethodilo nemilim događajima prikazanim gledaocima 2013. godine.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

"Iščezla" u domaćim bioskopima

Izvor: Press, 02.Okt.2014, 07:55

Ekranizacija bestselera "Iščezla" Džilijen Flin u režiji Dejvida Finčera u domaće bioskope stiže danas. . U priči o bračnom paru i misteriji koja obavija nestanak supruge igraju Ben Aflek i Rozamund Pajk... Distributer...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.