Tri načina zakazivanja pregleda u Domu zdravlja (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Sep.2014, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri načina zakazivanja pregleda u Domu zdravlja (VIDEO)

Da bi pacijenti što manje čekali, lekari Doma zdravlja od 1. septembra na početku svoje smene primaju nezakazane pacijente. Od juče ponovo radi i call centar, tako da sada pregledi mogu da se zakažu na tri načina – lično, preko call centra i telefonom, kod medicinske sestre izabranog lekara.
U niškom Domu zdravlja od 1, septembra drugačija organizacija. Call centar posle dva meseca ponovo radi. Lekari na početku svoje smene primaju pacijente koji nisu zakazali preglede. Posle pause, na svakih 15 minuta, po jednog zakazanog.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preti zatvaranje svih školskih ambulanti i ukidanje jedne smene u mnogim gradskim ambulantama (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Sep.2014

Najposećenije pedijatrijske ambulante, kao i neke seoske, od 15. septembra mogle bi da rade samo u jednoj smeni, a sve školske ambulante mogle bi da budu zatvorene, kaže za NTV direktor Doma zdravlja dr Milorad Jerkan. Razlog za to je nedostatak lekara. Iako su se već 9 puta obraćali nadležnom...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.