Treća šansa za sve dužnike Objedinjene naplate u Nišu da račune plate pod povoljnijim uslovima

Izvor: JuznaSrbija.info, 31.Okt.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća šansa za sve dužnike ''Objedinjene naplate" u Nišu da račune plate pod povoljnijim uslovima

Ovo je treća, a verovatno i poslednja, šansa za sve dužnike "Objedinjene naplate" u Nišu da račune plate pod povoljnijim uslovima.

Od kako je akcija počela, pre tačno dve nedelje, sklopljeno je 670 ugovora za otplatu duga na rate ili uz otpis kamate, ukoliko se dug plati u celosti, a masovni odziv Nišlija se, kažu, očekuje u decembru.


U ''Objedinjenoj naplati“ krenulo je sklapanje ugovora o reprogamu duga i isplati zaostalih dugovanja na maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << 60 rata, što je mnogo povoljnije jer je ranije bilo na 48. Akcija je posebna i po tome što povoljnosti ovog puta nude svim kategorijama dužnika.Ukoliko se dug plati odjednom, biće otpisana kamata, a otpis se nudi i socijalno ugroženim Nišlijama.

Ugovore će biti moguće sklopiti do kraja godine, a dokumentacija i procedura su, kažu, maksimalno uprošćene.

Zaštićenih od utuženja neće biti, što je ovo komunalno preduzeće već dokazalo preduzimanjem mera prema lokalnim funkcionerima.

Ukoliko se dug plati odjednom, biće otpisana kamata, a isto važi i za socijalno ugrožene sugrađane. U ovom trenutku Nišlije duguju milijardu i sedamsto miliona dinara za objedinjene račune, od čega najviše novca pripada toplani i ''Mediani“. Tendencija teže otplate i dalje stoji, ali dug je u blagom porastu.U odgovorne spadaju oni koji ne duguju više od poslednja tri računa, a sve iznad toga ulazi u rizik od utuženja, kažu u menadžementu ,,Objedinjene naplate“ i tvrde da su gužve povremene, ali se odmah reaguje preraspoređivanjem službenika, jer je sve u ovom trenutku podređeno reprogramu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.