Toni Parsons ekskluzivni gost niške Delfi knjižare

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Okt.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parsons ekskluzivni gost niške Delfi knjižare

Jedan od najpoznatijih svetskih pisaca, Toni Parsons, u petak, 31. oktobra, od 16 časova, družiće se sa Nišlijama i potpisivaće knjige, u Laguninoj knjižari "Delfi", u Voždovoj 4.

Na poziv izdavačke kuće Laguna, Toni Parsons će gostovati na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Autor bestselera „Čovek i dečak“ ovom prilikom promovisaće roman „Jedan po jedan“, napeti prvi roman u novom, eksplozivnom kriminalističkom serijalu.

„Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << po jedan“ je uzbudljiv triler pun preokreta o londonskom serijskom ubici koga zbog izbora žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole društvene mreže počinju da obožavaju. Putevi će mu se ukrstiti sa detektivom Maksom Vulfom, koji započinje bitku ne samo za razrešenje strašnog slučaja, već i za sopstveni život.

Toni Parsons je jedan od najvećih i najprodavanijih pisaca današnjice i jedan od najpoznatijih britanskih pisaca. Njegove knjige su prevedene na više od 40 jezika, a Laguna je do sada objavila dvanaest njegovih knjiga.

Njegov dolazak na Lagunin štand na Sajmu knjiga, kao i gostovanje u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima, Nišu i Požarevcu, još jedna je prilika da se svi srpski čitaoci upoznaju sa slavnim piscem i njegovim novim romanom u iznenađujućem žanru, kao i sa starim naslovima koji su ga učinili popularnim.

Nišlije će moći da se druže sa popularnim autorom, sutra od 16 časova, u Laguninoj knjižari, u Voždovoj 4.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.