Svi u Čair: Perić odabrao srpske rukometaše za meč sa Islandom

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Maj.2015, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi u "Čair": Perić odabrao srpske rukometaše za meč sa Islandom

U gradu na Nišavi naša selekcija će u nedelju, 3. maja od 19 sati odigrati utakmicu četvrtog kola kvalifkacija za EURO2016, sa selekcijom Islanda, za koju je selektor Srbije, Dejan Perić, prijavio 17 rukometaša.

Muška rukometna reprezentacija Srbije u Nišu nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Na spisku se nalaze sledeći igrači: Nemanja Mladenović, Marko Vujin, Filip Marjanović, Darko Đukić, Momir Ilić, Rastko Stojković, Nemanja Ilić, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Nenad Vučković, Dalibor Čutura, Davor Čutura, Ilija Abutović, Mijajlo Marsenić, Miloš Orbović, Strahinja Stanković, Miroslav Kocić, Dragan Marjanac i Dejan Milosavljev.

Ulaz na utakmicu Srbija – Island biće slobodan, ali uz ulaznicu.

Na dan utakmice blagajna SC Čair radiće do početka utakmice, a jedna osoba može preuzeti najviše dve pozivnice (ulaznice).

„Pozvao bih sportsku i rukometnu publiku da u revanš meču u Nišu dođe u što većem broju. Mi ćemo se na terenu potruditi da svojim odnosom i igrom podignemo publiku, a ne ona nas. Za svaku od utakmica pripremićemo se najbolje, kako bi dobrom igrom došli do rezultata koji svi priželjkujemo i koji bi nam otvorio vrata plasmana na Evropsko prvenstvo“, istakao je Dejan Perić, dok je reprezentativac Dalibor Čutura naglasio:

„Ne sumnjam u nišku publiku, nikada nije izneverila. Posebno imam motiv jer sam poslednji put tamo igrao pre više od 15 godina, imam prelepo iskustvo. Radujem se odlasku u Niš i ne sumnjam da će se publika odazvati u velikom broju“.

Selekcije Srbije i Islanda imaju po četiri boda u grupi 4, a zatim slede selekcije Crne Gore i Izreala. Evropsko prvenstvo održaće se u Poljskoj od 17. do 31. januara 2016. godine.

Miroslav Kocić, golman reprezentacije Srbije, ističe:

„U nedelju igramo drugu utakmicu sa Islandom. Nije lako posle ovako velikog poraza koji smo imali, ali idemo na dva boda. Mislim da moramo odigrati mnogo bolje nego tamo, i da smanjimo tehničke greške. Mislim da možemo očekivati povoljan rezultat“.

Evropsko prvenstvo održaće se u Poljskoj od 17. do 31. januara 2016. godine.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.