Spektakl u Tvrđavi: Saša Matić i “Ministarke”

Izvor: NiskeVesti.rs, 27.Avg.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Tvrđavi: Saša Matić i “Ministarke”

Vest koja će obradovati sve ljubitelje folk muzike je da će jedan od najpopularnijih pevača ovog žanra, Saša Matić, održati koncert 9. septembra na platou u Tvrđavi. Koncert počinje u 20 sati, a karte su već u prodaji.

Saša Matić će nastupiti uz podršku atraktivnih članica popularnih “Ministarki”, a organizator najavljuje koncert u trajanju od pet sati.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 599 dinara su u prodaji već nedelju dana, a organizatori kažu da će se >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << na dan kocerta prodavati po ceni od 700 dinara.
Karte za koncert Saše Matića i “Ministarki” mogu se kupiti u knjižari "Indigo" (Obrenovićeva kod Kalče), kafeu "Flo" (Kazandžijsko sokače), i kafeima "Square" i "Lukas" u parku “Sveti Sava”.
Generalni sponzor koncerta je MARKUS PRO.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.