Sećate li se Radmile iz serije „Ljubav na seoski način“? Evo kako izgleda danas!

Izvor: NiskeVesti.rs, 14.Feb.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se Radmile iz serije „Ljubav na seoski način“? Evo kako izgleda danas!

Sigurno se sećate hit-serije stare Jugoslavije „Ljubav na seoski način“ koja prati doživljaje mladića Milorada, koga stric Gvozden i deda Paun, hoće na silu da ožene Radmilom, najbogatijom udavačom u selu...

Milorad se na kraju on se vraća u selo, želeći da se oženi sa Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.
"Ljubav na seoski način" je snimljena u produkciji Televizije Beograd. Ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << 1970. do 27. septembra 1970. godine. Autori serije bili su režiser Dragoslav Lazić i scenarista Dušan Savković.
Bežeći od „trgovinu s živi ljudi“ on odlazi u grad, gde upoznaje drugu devojku Roziku. Milorad se na kraju vraća u selo, želeći da se oženi sa Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.
"Ljubav na seoski način" je snimljena u produkciji Televizije Beograd. Ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta 1970. do 27. septembra 1970. godine. Autori serije bili su režiser Dragoslav Lazić i scenarista Dušan Savković.
Devojku Radmilu je igrala glumica Prizrenka Petrović. Posle serije „Ljubav na seoski način“ diplomirala je na Muzičkoj akademiji u Rumuniji, a danas živi i radi u Holandiji gde u svojoj muzičkoj školi predaje solo pevanje.
Evo kako Radmila danas izgleda

A evo i malo podsećanja na seriju, OVO SU Čkaljina filozofija, uživajte!




Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.