Saša Matić i Ministarke na Platou Niške tvrđave

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Avg.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Matić i Ministarke na Platou Niške tvrđave

Prva petočasovna folk žurka na Platou Niške tvrđave: Balkanska zvezda Saša Matić nastupaće sa atraktivnim članicama grupe Ministarke u Nišu. Generalni sponzor ove manifestacije u Nišu je Auto servis  MARKUS PRO, a pokrovitelj je Gradska opština Crveni Krst.

 
Zahvaljujući dobrom glasu i pesmama, niška publika sa nestrpljenjem očekuje spektakularni nastup folk zvezde Saše Matića. Matić će petočasovni koncert održati na sceni sa članicama >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << grupe Ministarke sa kojima ima snimljen duet. Organizatori najavljuju nesvakidašnju "koncert-žurku" na Platou tvrđave u trajanju od 5 časova. Koncert će otvoriti folk pevač nakon čega će se smenjivati sa grupom Ministarke.

Koncert će se održati 09. septembra u 20h na platou Niške Tvrđave a ulaznice su već u prodaji. 
Vip ulaznice: 1200din
Redovna cena karte: 599din
Cena ulaznice na dan koncerta: 700din
PRETPRODAJA KARATA:
Knjižari Indigo (Obrenovićeva kod Kalče),
Caffe Flo (Kazandžijsko sokače), i
Caffe Square i
Caffe Lukas u parku Sveti Sava
Sve informacije možete dobiti na: 
060/4470739
062/1772396
 
 

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.