Rastavac: Odbio sam nekoliko inostranih ponuda, neću da idem po svaku cenu

Izvor: NiskeVesti.rs, 28.Jun.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastavac: Odbio sam nekoliko inostranih ponuda, neću da idem po svaku cenu

Milan Rastavac ostaće na klupi Radničkog iz Niša i u narednoj sezoni

Rukovodstvo Radničkog pre odlaska na Kopaonik završilo je veliki deo posla u prelaznom roku. Najvažnije za Nišlije je da će Milan Rastavac i u narednoj sezoni predvoditi tim s klupe, nova saradnja dogovorena je na godinu dana.
– I Radničkom i meni je lepo i korisno što nastavljamo da radimo zajedno. Kontinuitet je bitna stavka i za mene i za klub – kaže najperspektivniji trener Srbije u 2015. >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << godini po izboru FSS.
Rastavac je važio i za najozbiljnijeg kandidata za selektora mlade reprezentacije. Pre manje od dve nedelje bio je i na razgovoru sa potpredsednikom FSS Goranom Bunjevčevićem, direktorom mlađih selekcija Mitrom Mrkelom i Slobodanom Pavkovićem, predsednikom Organizacije trenera Srbije.
– FSS nije odlučio još šta želi. Mlada reprezentacija ima selektora. Ukoliko poziv sa Terazija 35 ponovo stigne naknadno ću se izjasniti. Od poslednjih razgovora nisam imao kontakt sa čelnicima FSS – naglasio je trener Nišlija.
Pominjala se mogućnost i da Milan Rastavac ode u inostranstvo. Još zimus je imao konkretnu ponudu Nefčija, razmišljao je i ovog leta da se preseli preko granice, ali je ipak, izabrao da ostane u Radničkom.
Opširnije na Sportski Žurnal

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.