Rajković: Formiramo tim za ponos Nišlija

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković: Formiramo tim za ponos Nišlija

Novi predsednik niškog parlamenta Rade Rajković najavio je formiranje gradske vlasti u narednih 10 dana i rekao da se sve odužilo, jer se radi na formiranju tima koji će moći da rešava probleme građana.

Rajkovićevu kandidaturu podržao je veliki broj odbornika i on se svima zahvalio na tome, ali je naglasio da mu je novo radno mesto velika obaveza i odgovornost.

U narednom periodu timskim radom i sinergijom između parlamenta i izvršne vlasti napravićemo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dobar tim koji će biti prepoznatljiv po rešavanju problema naših građana zbog čega smo svi ovde. Takođe, želim da se građani u svakom trenutku u budućnosti osećaju bolje iz dana u dan - rekao je Rajković.

Ipak, on nije mogao da kaže ni ko će biti njegov zamenik, kao ni ostale kandidate za izvršnu vlast. Rekao je da je to pitanje za “celu ekipu” koja učestvuje u formiranju vlasti.

Rade Rajković je dugogodišnji direktor Studentskog centra, a danas je zadužio i funkciju predsednika Skupštine Grada.

Prema prvim informacijama koje ima, kako sam kaže, nije u sukobu interesa, ali će u narednom periodu konsultovati Agenciju za borbu protiv korupcije.

Neće biti nikakvih problema u tom smislu. Dopis se šalje Agenciji i postupiću u skladu sa zakonom. To uopšte nije problem - rekao je Rajković.

Podsetimo, Rajkovića, koji je predsednik Pokreta socijalista u Nišu, danas je podržalo 50 od 59 prisutnih odbornika, a pored predsednika, odbornici su danas izabrali i Ružicu Đorđević (SNS) za sekretara gradskog parlamenta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.