Radnici Benetona u slučaju nužde moraju prvo da traže ključ od toaleta

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2017, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici "Benetona" u slučaju nužde moraju prvo da traže ključ od toaleta

Zaposleni u fabrici "Olimpias" u Nišu, koja radi za italijanski "Beneton", žalile su se na to da ne mogu da koriste toalete kada god imaju potrebu, jer su zaključani pa mogu da idu samo tokom pauze. Iako je i inspekcija zaista zatekla zaključane taolete, poslodavac na ovaj način, objašnjavaju, nije prekršio zakon.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U niškoj fabrici "Olimpias" toaleti za radnice pod ključem

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2017

Zaposleni u fabrici "Olimpias" u Nišu, koja radi za italijanski "Beneton", žalile su se na to da ne mogu da koriste toalete kada god imaju potrebu, jer su zaključani pa mogu da idu samo tokom pauze, pišu Južne vesti. Iako je i inspekcija zaista zatekla zaključane taolete, poslodavac na ovaj način,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.