Pronađeno dvoje mrtvih u Donjoj Vrežini

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno dvoje mrtvih u Donjoj Vrežini

U kući u niškom naselju Donja Vrežina, oko 12:30 pronađeno je beživotno telo 72-godišnjeg muškarca i žene koja zasada nije identifikovana, kažu u Višem javnom tužilaštvu. Utvrđeno je, dodaju, da nema tragova nasilja.

Iz niške policije kažu da su oko 12:30 imali prijavu da su pronađena dva tela i da je uviđaj u toku, a da je o svemu obavešteno Više javno tužilaštvo.

Pronađeni su u kući u Donjoj Vrežini, urađen je pregled lica mesta, utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je da za sada nema tragova nasilja i izdata je naredba za obdukciju - kažu u Višem javnom tužilaštvu.

Kuća je zapečaćena, dodaju, a u zavisnosti od toga kakav bude obdukcioni zapisnik, ukoliko bude bilo potrebno, ponoviće uviđaj.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pronađena tela dve starije osobe u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 13.Feb.2017

U višem javnom tužilaštvu kažu da nema tragova nasilja, a tela će biti poslata na obdukciju.. Kako prenose neki mediji, hitnu pomoć i policiju obavestio je poštar, koji je uočio tela na podu u kući.

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.