Proizvodili i prodavali marihuanu

Izvor: NTV.rs, 24.Apr.2014, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodili i prodavali marihuanu

Niška kriminalistička policija, uhapsila je danas Petra P. (1991) iz Niša, zbog osnova sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Postoje osnovi sumnje da je Petar P. neutvrđenog dana, od za sada nepoznatog lica, zajedno sa Vekoslavom P. (1992) iz Niša, nabavio izvesnu količinu opojne droge marihuane, koju su razmeravali, paketirali i prodavali konzumentima na području grada.
Da podsetimo, prilikom pretresanja stana Vekoslava P.,26. aprila, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << policijski službenici su pronašli marihuanu u ukupnoj težini od 99,10 grama, digitalnu vagicu za merenje i 11 metaka različitog kalibra, zbog čega mu je određena mera zadržavanja do 48 sati.
U toku dana, osumnjičeni Petar P. će sa krivičnom prijavom biti sproveden u nadležno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.