Program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu

Izvor: NisCafe.com, 13.Avg.2014, 05:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu

Svakodnevni život u zatvorenom okruženju mlade ljude sve više ograničava u ličnom i profesionalnom razvoju i otkrivanju svojih sposobnosti. Preko 50% mladih u Srbiji je nezaposleno, a čak 70% nikada nije boravilo u inostranstvu duže od 10 dana.

Okviri ponašanja i stereotipi koji nam se svakodnevno nameću, razlozi su zbog kojih većina mladih nakon završetka studija za osnovni cilj postavlja pronalaženje sigurnog posla kojim će se baviti dugi period nakon toga, ne dajući sebi slobodu da se okušaju u radu u inostranstvu i razviju svoje veštine i sposobnosti u internacionalnom okruženju.

Nastavak na NisCafe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.