Ponovo havarija na vodovodnoj mreži

Izvor: NTV.rs, 07.Okt.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo havarija na vodovodnoj mreži

Problemi sa vodosnabdevanjem u Nišu i danas. Zbog kvara u Ulici Ljubomira Nikolića, Javno-komunalno preduzeće Naisus zatvorilo je II visinsku zonu u Nišu, pa su bez vode danas, na više sati ostali korisnici na prostoru od Mokranjčeve do Njegoševe ulice.
Predvidjeno je da se isporuka vode normalizuje do večeras a, prema saopštenju ,,vodovoda“, cisterne sa pijaćom vodom kružiće u pomenutim ulicama do vraćanja u redovan sistem vodosnabdevanja.
Podsetimo, juče je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << većeg dela dana radjeno na cevovodu od Ljuberadje pa su bez vode bila mnoga naselja od Bele palanke do Nisa I deo Panteleja. Problema je tokom popodneva bilo i u Komrenu, gde se desila havarija, a danas, podsetimo još jednom, bez vode su ostale Nisšlije u drugoj visinskoj zoni, izmedju Mokranjčeve I Njegoševe ulice.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Ponovo havarija na vodovodnoj mreži

Izvor: JuznaSrbija.info, 07.Okt.2015

Problemi sa vodosnabdevanjem u Nišu i danas...Zbog kvara u Ulici Ljubomira Nikolića, Javno-komunalno preduzeće Naisus zatvorilo je II visinsku zonu u Nišu, pa su bez vode danas, na više sati ostali korisnici na prostoru od Mokranjčeve do Njegoševe ulice...Predviđeno je da se isporuka vode normalizuje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.