Policija zalenila oko 90 kg marihuane u okolini Niša

Izvor: RadioCity.rs, 23.Okt.2016, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zalenila oko 90 kg marihuane u okolini Niša

Policija je uhapsila Z.Ž. (1963), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivično delo samovlašće.
Sumnja se da je Z.Ž. na parceli u okolini Niša, uzgajao oko 500 stabljika marihuane, koju je, nakon što ju je ubrao, sušio u improvizovanoj sušari u podrumu svoje kuće u okolini Niša i pripremao za dalju  prodaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << /> Policija je prilikom pretresa podruma u kući osumnjičenog Z.Ž. pronašla oko 90 kilograma marihuane spakovane u 17 džakova, 9  plastičnih kanti i 3 plastične kutije.
Pored marihuane, policija je pronašla i dve lampe od 600 vati, dva trafoa za lampe, kao i dva ventilatora, koje je osumnjičeni mimo regularnog kućnog strujomera direktno priključio na elektrodistributivnu mrežu, čime je počinio krivično delo samovlašće.
Pretresom vikendice osumnjičenog u okolini Niša, policija je zaplenila 36 metaka kalibra 7,9 milimetara, kao i dve improvizovane mašine za odvajanje cvetova marihuane od stabljika. 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštavaju iz Policijske uprave Niš.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Policija ga pretresla i našla 43 grama heronina

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Okt.2016

Kako je saopštila PU Prokuplje, policija je uhapsila muškarca M.S. starog 31 godinu iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje, da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Prilikom pretresa osumnjičenog, pronađena je plastična kesa sa praškastom...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.