PLEMENITI NIŠLIJA JOVAN MILIĆ Student parama od nagrade opremio 19 đaka

Izvor: NiskeVesti.rs, 30.Avg.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLEMENITI NIŠLIJA JOVAN MILIĆ Student parama od nagrade opremio 19 đaka

Umesto da 1.000 evra osvojenih na takmičenju iz ekonomije uloži u putovanja ili garderobu, student Jovan Milić (20) obradovao je siromašnu decu.

Jovan, student druge godine Mašinskog fakulteta u Nišu, kupio je školski pribor i slatkiše za 19 đaka iz siromašnih porodica.
- Želeo sam da nagradu dam za razvoj obrazovanja, da tim mladim ljudima koji su u teškoj materijalnoj situaciji olakšam početak školske godine. Nekada su moji roditelji opremali tri đaka za školu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << pa iz prve ruke znam koliko je to teško, znajući koliko su skupe knjige, sveske, školski pribor - kaže Jovan.
On dodaje da ni sekundu nije razmišljao da nagradu zadrži.
- Puno mi je srce. Divan je osećaj kada možete nekome da pomognete - kaže on.
Njegov dolazak u porodicu Milivojević izazvao je neopisivu sreću petoro školaraca jer su nekoliko dana pred polazak u školu dobili sve što ime je potrebno.
Ostatak teksta pročitajte na Blic.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.